Onze Klanten

Bij ons kantoor staat u, de klant, centraal. Naast digitale efficiency staat bij ons ook persoonlijk contact voorop. Iedere onderneming is anders. Zo nemen wij de tijd om uw bedrijf te leren kennen en onze diensten op maat aan te passen. Lees hieronder wat een aantal van onze klanten over ons zeggen.

Mira's Browbar

Hele fijne boekhouder. Neemt de tijd voor je, is heel open en denkt graag met je mee. Altijd goede service en is inderdaad up to date, wat hem professioneel maakt. Ik weet in ieder geval zeker dat ik graag met hem wil blijven samenwerken in de toekomst. Dankjewel Marcel!

Jemma Wooldridge

In juni laat op de middag gebeld met de vraag of ik met spoed geholpen kon worden, dit was geen enkel probleem! Zeer goed en persoonlijk geholpen.

Nancy's Thuiszorg Van A tot Z

Marcel is een geweldige boekhouder. Hij is goed op de hoogte van alle ontwikkelingen wil je altijd helpen waar hij kan. Het programma waar hij mee werkt maakt het voor mij een heel stuk makkelijker en overzichtelijker. Hij doet precies wat je van hem moet en kan verwachten en dan nog zoveel meer!!!! Met 1 woord top boekhouder!!!!!

Jort Hardon

Uiterst zorgzame en betrokken boekhouder. Neemt de tijd met je om je administratie tip top in orde te maken.