Aangifte inkomstenbelasting

Is uw aangifte inkomstenbelasting een ergernis? Bent u onzeker of u er wel uithaalt wat erin zit of heeft u gewoon geen tijd om aangifte te doen? Laat het aan Up2Date Administratie over. Dan heeft u er geen omkijken meer naar en weet u zeker dat er geen enkele aftrekpost over het hoofd wordt gezien. Voor de kosten hoeft u het niet te laten, want wij rekenen slechts €75,- incl BTW per aangifte waarbij fiscale partners ook nog eens gratis zijn.

Meer weten

Hypotheek advies

Ons kantoor heeft een rijk netwerk aan betrouwbare partners. Voor hypotheek- en verzekeringsadvies werken wij veelal samen met onze partner MSK Groep. Samen met hen kunnen wij u voorzien van passend advies op het gebied van hypotheken en verzekeringen.

Meer weten

Pensioen advies

Heeft u vragen met betrekking tot (aanvullend) pensioenopbouw of komt uw pensioen of lijfrente binnenkort tot uitkering? Ook dan staan wij voor u klaar en adviseren wij u graag zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Meer weten

Erf- en Schenkbelasting

Tijdens het krijgen van een erfenis of schenking moet er vaak belasting betaald worden. Wij brengen u graag op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving zodat u voorbereid bent. Naast het afwikkelen van de belasting, adviseren wij u ook graag op het gebied van eventuele vrijstellingen in het kader van belastingbesparing. Er zijn namelijk diverse vrijstellingen die schenken fiscaal heel aantrekkelijk kan maken.

Meer weten

Uw aangifte inkomstenbelasting

Voor maar €75,- (fiscale partners gratis)

Neem contact op