Bedrijfsadministratie

Jaarrekening

Salarisadministratie

Fiscaal Advies

Begeleiding van Startende Ondernemers

Second Opinion

Bedrijfsadministratie

Al vanaf €60 per maand (excl. BTW)

Neem contact op

Bedrijfsadministratie

Uw bedrijf staat bij ons administratiekantoor centraal. Wij passen daarom onze diensten geheel aan op uw onderneming. Bij ons kunt u uw bedrijfsadministratie gedeeltelijk of geheel uit handen geven. Zo kunnen ZZP'ers al vanaf €60 p/m excl BTW bij ons terecht. Ook hebben wij pakketten voor midden- en klein bedrijven. Wij werken met gebruiksvriendelijke en efficiënte software zodat alles altijd Up2Date blijft.

Neem contact op

Salarisadministratie

Met onze software is het beheren van uw salarisadministratie nog nooit zo eenvoudig geweest. Wij ontlasten u ook graag met dit deel van uw administratie. Door het koppelen van uw salarisadministratie met het boekhoudprogramma wordt alles gestroomlijnd doorgevoerd.

Neem contact op

Advies

Met ons kantoor neemt u een partner in handen die graag met u en uw onderneming meedenkt. Wij kunnen u fiscaal adviseren met begrotingen, prognoses, financieringsaanvragen, herstructureringen, verzekeringen, pensioen en nog veel meer complexe fiscale adviezen.

Neem contact op

Begeleiding van Startende Ondernemers

Een bedrijf starten is een uitdagende en spannende periode waarbij een goede basis van essentieel belang is. Als uw partner kunnen wij u daarom begeleiden met het opzetten van uw onderneming, zoals de rechtsvorm keuze, KvK inschrijving, de juiste verzekeringen, pensioen, het opzetten van een correcte financiële administratie en eventuele investeringen.

Neem contact op